Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксер или ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боксер или ТС

Карам си аз моита Алфа 145 (1.3 боксер) и ме глойди една тема за разговор отвутре, и затова реших да се допитам до вас (казали са че от спора се райда истината). Та мисалта ми е дали 1.7 боксер и 2.0 Ц имат еднакув ражод, и коя от двете е по забавна за каране. Вярно е че дори и моита скромна алфичка ми доставя страшно удоволствие от шофирането, но се позамислям да я заменя за някоя от по-горе споменатите.

Благодаря предварително за оцивчивостта ви!

Кирилизирано
    1.3 boxer

Това не е правилната тема приателю.И не се пише на латиница.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

какво да ти кажа - боксера е много забавен двигател -но много труден за правене на каквото а и подръжката му е може би малко по- скъпа от на ТИ
      -ТИ-то май е най удачния вариянт - просто сам трябва да си избереш какво искаш
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
        Това не е правилната тема приателю.И не се пише на латиница.
        Извинявам се за това че написах темата на латиница а не на кирилица и [quote="Speeder"] защо смяташ че това не е правилната тема.
        1.3 boxer

Comment

Първоначално публикувано от kiril_stanev
          "Speeder" защо смяташ че това не е правилната тема.
          Колегата има предвид , че не си уцелил правилния "Раздел" за нова тема Вследствие беше преместена където и е мястото тоест тук
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Колкото повече - толкова повече ! Сиреч 155 коня не са като 130
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
              какво да ти кажа - боксера е много забавен двигател -но много труден за правене на каквото а и подръжката му е може би малко по- скъпа от на ТИ
              То боксера има и вариатор и много(8бр) и скъпи свещи(съответно и кабели)ремъците и ролките и те са ми скъпи.А на ТI няма нищо такова

Иначе 2.0TS определено има по-голяма динамика

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
                Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                То боксера има и вариатор и много(8бр) и скъпи свещи(съответно и кабели)ремъците и ролките и те са ми скъпи.А на ТI няма нищо такова

Иначе 2.0TS определено има по-голяма динамика
                Ремъци, ролки и свещи 800 лева грубо,смятай какво има и какво няма ТИ
                (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Re: boxer ili twin spark

Първоначално публикувано от kiril_stanev
                  Карам си аз моита Алфа 145 (1.3 боксер) и ме глойди една тема за разговор отвутре, и затова реших да се допитам до вас (казали са че от спора се райда истината). Та мисалта ми е дали 1.7 боксер и 2.0 Ц имат еднакув ражод, и коя от двете е по забавна за каране. Вярно е че дори и моита скромна алфичка ми доставя страшно удоволствие от шофирането, но се позамислям да я заменя за някоя от по-горе споменатите.

Благодаря предварително за оцивчивостта ви!

Кирилизирано
                  Ами Боксера 1.7 ускорява до 100км.ч за 10 сек. а Туин Спарка 2.0 за 8 сек. Таа... как мислиш, коя е по-забавна за каране

П.С Но вече се появиха лица които твърдят, че 1.7 Боксер спокойно може да се опъне на 2.0 ТС така че... да знаеш, че този Боксер колкото повече остарява, толкова повече провървява
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ако визираш мен,грешиш.Като погледнеш малко по-добре ще видиш,че не съм съгласен единствено с по-евтината потдръжка на 2.0TS спрямо 1.7 16v

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от JORDANGT
                      Ако визираш мен,грешиш.Като погледнеш малко по-добре ще видиш,че не съм съгласен единствено с по-евтината потдръжка на 2.0TS спрямо 1.7 16v
                      Не не. Изобщо не визирам теб. Просто има пусната една друга тема в раздела от един надъхан младеж с такъв Боксер който ще къса QV-та наред
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

въпроса, аз поне, не го разбирам като "коя е по-мощна". За това си има конкретни данни. Иначе, общо взето, си е въпрос на вътрешно усещане.
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                          въпроса, аз поне, не го разбирам като "коя е по-мощна". За това си има конкретни данни. Иначе, общо взето, си е въпрос на вътрешно усещане.
                          Не става дума за по-забавно от Лотус Елис (който има вариант и 120 коня) и Мерцедес Ц-Клас... там наистина може да има разлика и според мен Елис-а е доста по-фън за каране. В случая имаме 2 еднакви коли (не говорим за козметични и интериорни разлики) и 2 двигателя единия прилично по-мощен от другия... Е, тогава кое ще да е по- ?

Comment

Боксер , ТС е доста по скъп за поддръжка

Comment

Добре де, ама човека питаше за фън фактор... За подръжка.... нещата са по-скоро спорни, но да кажем, че е по-скъпа подръжката на Т.С.

Comment

Working...
                              X